Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GENERÁL KIVITELEZÉS | SZAKIPARI MUNKÁK | SZÁRAZÉPÍTÉSZETI MUNKÁK | SZIGETELÉS | ÁLLAPOTFELMÉRÉS, SZAKTANÁCSADÁS


GENERÁL KIVITELEZÉS

A generál (általános) kivitelezés magában foglalja az építőipari kivitelezések számtalan összetevőjét. A generálkivitelező koordinálja az építési vagy felújítási fázisokat, levéve az építtető válláról a szervezés súlyos terhét. A megrendelőnek csupán:
egy személlyel, a generálkivitelező képviselőjével kell kapcsolatot tartania,
nem kell belefolynia a különböző munkafolyamatokba,
nem kell egyesével különféle szakemberek után szaladgálnia.
A generálkivitelező minden egyes részfeladatot egységes minőségi elvárásainak megfelelő szakembergárdával vagy alvállalkozóval végeztet el.
Az átadás-átvételt követően esetlegesen fellépő minőségi kifogások kezelésekor is egyetlen személlyel,
a generálkivitelező képviselőjével kell egyeztetni.

Az építőipari generál kivitelezés, mint átfogó építőipari tevékenység segíti a megrendelőket.
Az emberek többségének csak egyszer van lehetősége arra, hogy megépíttesse az ideális otthont családjának.
A megrendelőnek ez jelentős esemény, a ház már a tervezés folyamán fontos részévé válik a család életének. Ha ezt Ön is így látja, az Alkotás Kft. mint generálkivitelező vállalkozás leveszi a válláról az építkezéssel járó terhet.

A kulcsrakész kivitelezés esetén tevékenységünket a kivitelezéshez kapcsolódó komplex tervezés és belsőépítészet egészíti ki. Ilyenkor a kivitelezés eredményeként Ön pontosan ugyanazt kapja, amit a terveken, látványterveken látott. A tervezés fázisában számos változat végiggondolására adódik lehetőség komoly költségek nélkül. Ezek árai könnyen kalkulálhatóak, nincsenek nem várt, vagy fölösleges plusz kiadások. A tervezés kivitelezői szakértelemmel történik, a kivitelezés tervezői ellenőrzés mellett folyik, többletköltségek nélkül.

Kérjen árajánlatot online! Amennyiben az ajánlat elkészítése helyszíni felmérést igényel, annak díját a felmért ingatlan földrajzi elhelyezkedése, mérete és a felmérésre kerülő szerkezetek alapján alakítjuk ki.További szolgáltatásaink: SZAKIPARI MUNKÁK | SZÁRAZÉPÍTÉSZETI MUNKÁK | SZIGETELÉS | ÁLLAPOTFELMÉRÉS, SZAKTANÁCSADÁS


SZAKIPARI MUNKÁK

Az építés, felújítás valójában a szakipari munkák egymásra épülése. Minden szakipari munka egyenként is meghatározza az építés, felújítás egészének minőségét. Ezért nagyon fontos a megfelelő tapasztalattal, referenciával rendelkező kivitelező kiválasztása.

Ha építkezésbe, felújításba kezd, csak olyan cégben bízzon, amelyik:
minimum 3 éve működik a szakmában,
rendelkezik komoly, bizonyítottan saját referenciákkal,
képes és ad is számlát munkájáról,
a piaci elvárásoknak megfelelő, a konkurencia áraihoz illeszkedő életszerű árajánlatot ad,
tételes, részletes költségvetést tud adni, mely kitér a műszaki tartalomra (anyagok minősége, mérete) és a technológia előírásokra!

A munkákat szakmánként és együtt is vállaljuk. Ide tartozhat:
magas és mélyépítés,
kőműves munkák, betonozás, falazás,
ács, bádogos munkák,
burkolás, épület és bútorasztalos munkák,
festés, mázolás, tapétázás,
központi fűtésszerelés,
vízvezeték szerelés,
falfűtés, padlófűtés,
gázszerelés,
szellőzéstechnika, légtechnika.


Részletes árajánlatot készítünk a helyszíni felmérést követően minden új építési és felújítási munkára, szakipari bontásban.

Amennyiben az ajánlat elkészítése helyszíni felmérést igényel, annak díját a felmért ingatlan földrajzi elhelyezkedése, mérete és a felmérésre kerülő szerkezetek alapján alakítjuk ki.


További szolgáltatásaink: GENERÁL KIVITELEZÉS | SZÁRAZÉPÍTÉSZETI MUNKÁK | SZIGETELÉS | ÁLLAPOTFELMÉRÉS, SZAKTANÁCSADÁS


SZÁRAZÉPÍTÉSZETI MUNKÁK

Álmennyezet
Az álmennyezet célja a helyiség belmagasságának csökkentése vagy a teherhordó födém alatt futó vezetékek eltakarása. Az álmennyezetek szigetelő paplan kombinációval a következő kedvező hatásokat biztosíthatják:
fűtési költség megtakarítás (javuló hőszigetelés),
hangszigetelés javítása kb. 8 decibellel,
hangteher szint csökkentés és utólagos szabályozás,
a tűzgátlási értékek javítása.

Válaszfalak
Olyan szerkezeteket hozhatunk létre, amelyek nagymértékben alkalmazkodnak az épület adottságaihoz. Ha az épület felhasználási célja megváltozik, a válaszfalak aránylag könnyen, gyorsan elbonthatók.

Előtétfalak, falburkolat szerelés
A hagyományos építési móddal szemben nem kerül sor költséges és időpazarló vésésre az áttörések és a vezetékek számára. Sok esetben az utólagos vésés műszaki okok miatt nem is engedhető meg. Falburkolatokat építhetünk szárazvakolat építő eljárással (a gipszkarton lapot ragasztógipsszel ragasztjuk fel a tömör felületre) vagy tartószerkezetre szerelt falburkolatként.

Tetőtér beépítés
Az általunk felhasznált rendszerek megfelelnek minden követelménynek, amit a gazdaságos és magas komfortfokozatú tetőtérrel szemben támasztunk. A bevált szárazépítési technológiával nem viszünk be nedvességet a meglévő épületszerkezetekbe. Az elkészült helyiségek közvetlenül a munkák befejezése után beköltözhetőek.

Részletes árajánlatot készítünk a helyszíni felmérés alapján minden új építési és felújítási munkára szakipari bontásban. Amennyiben az ajánlat elkészítése helyszíni felmérést igényel, annak díját a felmért ingatlan földrajzi elhelyezkedése, mérete és a felmérésre kerülő szerkezetek alapján alakítjuk ki.

A munkákat szakmánként és együtt is vállaljuk.További szolgáltatásaink: GENERÁL KIVITELEZÉS | SZAKIPARI MUNKÁK | SZIGETELÉS | ÁLLAPOTFELMÉRÉS, SZAKTANÁCSADÁS


SZIGETELÉS

Az életkörülményeinket jelentős mértékben meghatározza komfortérzetünk. Ennek nagyon fontos tényezője a hőmérséklet és a páratartalom. Ezért van óriási jelentősége a hő- és vízszigetelésnek, akár új, akár régebbi épületnél. Az energiaárak növekedésével ez csak fontosabbá válik.
Ma már van lehetőség a régi, víz és hőszigetelés nélkül készült épületek utólagos hőszigetelésére, vízszigetelésére. Referenciánk az 1927-ben épített héregi vegyes falazatú (kő, tégla, vályog) családi ház felszálló nedvesség elleni kezelése DRYZON technológiával.

A szigetelési munka tartalmazhatja:
talajpára elleni szigetelést,
víznyomás elleni szigetelést,
utólagos felszálló víz elleni falkezelési munkákat,
üzemi vízszigetelést,
homlokzati hőszigetelést,
padlás és födémszigetelést,
teraszszigetelést,
tetőtér hőszigetelését, gipszkartonozását.

Kérjen árajánlatot online!

Amennyiben az ajánlat elkészítése helyszíni felmérést igényel, annak díját a felmért ingatlan földrajzi elhelyezkedése, mérete és a felmérésre kerülő szerkezetek alapján alakítjuk ki.További szolgáltatásaink: GENERÁL KIVITELEZÉS | SZAKIPARI MUNKÁK | SZÁRAZÉPÍTÉSZETI MUNKÁK | ÁLLAPOTFELMÉRÉS, TANÁCSADÁS

 


ÁLLAPOTFELMÉRÉS, SZAKTANÁCSADÁS, KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉS

Mindenki életének egyik legnagyobb befektetése, egy ingatlan megvásárlása.
Annak érdekében, hogy jó és megalapozott döntést tudjon hozni, még a végső elhatározás előtt érdemes a kiszemelt ingatlant felülvizsgáltatni szakemberrel. A külsőleg legszebb, legjobb állapotúnak látszó ingatlannál is előfordulhatnak rejtett hibák, melyek egy laikus szemlélődőnek fel sem tűnnek, viszont a javításuk a későbbiekben sok fejfájást és komoly többletköltségeket okozhatnak!

Ebben tudunk Önnek segíteni!

Állapot felmérési szolgáltatásunknak köszönhetően Ön pontos információt kaphat a kiszemelt ingatlan (lakás, családi ház) műszaki állapotáról és megelőzheti a felújítás/átépítés során felmerülő extra költségeket. Ezen információkat remekül alkalmazhatja az áralku folyamatában az eladóval szemben.

Állapot felmérési szolgáltatásunk után jobban megismeri az ingatlan állapotát és megalapozott döntést hozhat.

Állapot felmérési szolgáltatásunk egy megfigyelésen és szemrevételezésen alapuló műszaki vizsgálat, amely célja objektív vélemény alkotása az ingatlan összes szerkezeti elemének és rendszerének (villany, gépészet,) állapotáról.

Állapot felmérési szolgáltatásunk során az ingatlan teljes egészére vonatkozóan az alaptól a tetőig mindenre kiterjedő felülvizsgálat készül és
1-2 órán át tart
az ingatlan méretétől függően.

A helyszíni állapot felmérés díját a felmért ingatlan földrajzi elhelyezkedése, mérete és a felmérésre kerülő szerkezetek alapján alakítjuk ki. Kiadott ajánlatunk pozitív elbírálása esetén a felmérési díjat elengedjük!

Bízunk benne, hogy ezzel a szolgáltatással segítséget tudunk nyújtani az ingatlan vásárlása ügyében!További szolgáltatásaink: GENERÁL KIVITELEZÉS | SZAKIPARI MUNKÁK | SZÁRAZÉPÍTÉSZETI MUNKÁK | SZIGETELÉS |